Μαρτίνς: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι θα παίρνουν ευκαιρίες»

0
113

Ανακουφισμένος και χαρούμενος με τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μόνο τα πρώτα 30 λεπτά κράτησε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αγρινίου, ενώ ξεκαθάρισε πως θα δίνει πάντα ευκαιρίες στους νέους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

«Σήμερα ήταν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται. Πιέζει, έχει ποιότητα και καλή φυσική κατάσταση. Μας δυσκόλεψαν. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με πολύ καλά τα πρώτα 30 πρώτα λεπτά, με κατοχή και κυκλοφορία. Ήμασταν ανώτεροι. Αλλά ο Παναιτωλικός πίεσε, ισοφάρισε και γενικά το παιχνίδι φαινόταν ότι δεν θα ήταν εύκολο. Στην παράταση πίστευα ότι η ομάδα θα αλλάξει θετικά, αλλά δεν το κάναμε στο πρώτο μέρος αυτό. Αυτό δεν το κάναμε. Δεν δείξαμε ποιότητα. Αλλά, ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που πάντα σε δυσκολεύει», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε αναφορικά με τα πολλά νέα πρόσωπα:

«Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά που θέλουν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Ήταν μία ευκαιρία να δοθεί αυτό. Στον Ολυμπιακό όσοι βρίσκονται έχουν ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν μετανιώνω που χρησιμοποίησα αυτά τα παιδιά. Το αξίζουν. Όσοι βρίσκονται στον πάγκο του Ολυμπιακού, είναι επιλογές μου και πάντα θα παίρνουν ευκαιρίες».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό που συμπλήρωσε 200 παιχνίδι: «Μου αρέσει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και για τα 200 παιχνίδια, τα οποία έχω απολαύσει».

Πηγή: sport-fm.gr