Μαραθωνίτης στο sportsfm.gr : “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα – Πάμε 100% για νίκη με Εργοτέλη”

0
509

Στο 2-2 έμειναν Καραϊσκάκης Άρτας και Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Χρήστος Μαραθωνίτης ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του παιχνιδιού, αν όχι το κεντρικό, καθώς με δύο δικά του γκολ, οι Αρτινοί πήραν το προβάδισμα χωρίς ωστόσο να το κρατάνε μέχρι τέλους.

Ο Χρήστος Μαραθωνίτης μίλησε στον sportsfm.gr για τα δύο γκολ του και την εμφάνιση του Καραισκάκη Άρτας.

Για το τελικό αποτέλεσμα: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα γιατί παίξαμε με μια ομάδα αρκετά ποιοτική και καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα που το ψάχναμε από την αρχή, είτε νίκη είτε ισοπαλία. Είναι λίγο άσχημη εικόνα, το 2-2, μετά το 1-2 αλλά σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που πήραμε έναν βαθμό από μια πολύ καλή ομάδα.”

“Ήθελα τα γκολ μου να καθορίσουν το αποτέλεσμα και να βοηθήσουν την ομάδα μου να πάρει το τρίποντο, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στεναχωρήθηκα για το 2-2 αλλά συνεχίζουμε γιατί δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.”

Για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη: “Πάμε 100% για τη νίκη. Το δείξαμε γιατί έχουμε παίξει ήδη με τρεις καλές ομάδες και δείξαμε καλή εικόνα.”