Μάγγος: “Βγάλαμε αντίδραση, ήμασταν πολύ καλύτεροι – Συνεχίζουμε “

0
242

Η άποψη του προπονητή του Καραϊσκάκη Γιάννη Μάγγου για την ήττα με 1-2 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την άποψή του για το ματς με τον Απόλλων Λάρισας εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας από την Άρτα, Γιάννης Μάγγος.

Αναλυτικά τόνισε: “Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς, με δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλάξανε τα πλάνα μας. Αν εξαιρέσουμε μια ανούσια κατοχή του Απόλλωνα, τους δώσαμε χώρο και με μια αδράνεια των παικτών δεχθήκαμε δύο γκολ. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες, βγάλαμε αντίδραση, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα, που δεν ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε μέχρι τελευταίο ματς πριν μπούμε στα πλέι άουτ, να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε.”

Για του τραυματισμούς: “Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς και προβλήματα. Το ξέρουμε, το περιμέναμε και έτσι πορευόμαστε. Αυτό που έχει γίνει από την αρχή είναι όλο λάθος, το εγχείρημα να παίζουν όλες οι ομάδες συνεχόμενα παιχνίδια.”

Για τα τελειώματα των φάσεων: ” Οι χαμένες ευκαιρίες είναι ένα θέμα αλλά το γκολ το εύκολο ή το έχεις, είτε όχι, όσο δουλειά και να κάνεις. Κάθε προπονητής το δουλεύει το πως θα φτάσει η μπάλα εκεί και έπειτα είναι το ταλέντο και η ευστοχία κάθε παίκτη. Το ευτύχημα είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες πολλές, θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δε πετυχαίνουμε εύκολο τέρμα. Θα συνεχίσουμε με υπομονή και επιμονή.”

Για τα επόμενα ματς: “Θέλω να ανέβουμε αλλά δεν είμαι μάντης. Ο σκοπός είναι να πετύχουμε βαθμούς, να πάμε ψηλά και στα πλέι άουτ, καλύτερα. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό. “