Μάγγος: “Πάμε για το 2/2 – Στο τέλος θα είμαστε στη Super League 2” (vid)

0
387

Το σχόλιο του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, την “ψαλίδα” και το στόχο που δεν είναι άλλος από το 2×2 εξέφρασε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Καραισκάκη Άρτας, Γιάννης Μάγγος.

Αναλυτικά τόνισε: “Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ πώς ήμασταν κατά κράτος πολύ καλύτεροι σε κατοχή μπάλας, σε συνεργασίες και συνδυασμούς αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό και το αποτέλεσμα μετράει. Το αποτέλεσμα είναι 1-0, συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Θέλαμε βαθμό ή βαθμούς για να μην ανοίξει η ψαλίδα στα πλέι άουτ αλλά δε τα καταφέραμε και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Σίγουρα είναι δύσκολά τα πράγματα βαθμολογικά ,μόνο βαθμολογικά είναι δύσκολα γιατί αυτή η ομάδα που είδατε σήμερα, είναι μια ομάδα που δε χρωστάει πουθενά και τίποτα. Οικονομικά είναι άψογη στους παίκτες, στο προσωπικό και στις έξω υποχρεώσεις και παράδειγμα προς μίμηση πολλών ομάδων, όταν μια ομάδα δεν έχει ούτε 1 ευρώ χρέος. Θεωρώ πως στο τέλος θα είμαστε στη Super League 2. Θα τα καταφέρουμε γιατί κάτι πολύ καλό δημιουργείται και γεννιέται σε αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια και πάλι στα Τρίκαλα. Περιμένουμε το “αύριο” και το πως θα πάμε στη συνέχεια.” 

Αναφορικά με την διαφορά – “ψαλίδα” και τον στόχο του 2×2: “Ξεκάθαρα το 2×2, να πάρουμε έξι βαθμούς, να πάμε την ψαλίδα στους πέντε βαθμούς και αν γίνεται και σε λιγότερους με συνδυασμό των αποτελεσμάτων. Είναι δύσκολο ψυχολογικά με την πίεση και όταν έχουμε ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 21 χρονών, γιατί όλα μας τα έμπειρα παιδιά είναι τραυματίες και εκτός αποστολής – σήμερα με τα βίας ήρθαμε 17 άτομα και φέραμε πέντε παιδιά για να συμπληρώσουμε αποστολή – καταλαβαίνετε τη δυσκολία με μικρά παιδιά να πιέσεις και να πάρεις αποτέλεσμα. Θεωρώ πως θα το κάνουμε και θα το πετύχουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά.”