Μάγγος: “‘Όταν μια ομάδα βγάζει υγεία, σίγουρα θα καταφέρει το στόχο της – Εμφάνιση ελπίδας”

0
346

Εμφάνιση ελπίδας πραγματοποίησε ο Καραϊσκάκης επί της Παναχαϊκής σύμφωνα με τον προπονητή του της ομάδας, Γιάννη Μάγγο.

Ο ίδιος τόνισε πώς η εμφάνιση στο σημερινό ματς είναι μια συνέχεια της προηγούμενης που έγινε στα Χανιά ενώ υπογράμμισε πώς η ομάδα έχει γίνει μια οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Η σημερινή εμφάνιση είναι συνέχεια της καλής παρουσίας μας στα Χανιά, με δέκα παίκτες, άδικα ηττηθήκαμε. Σήμερα ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια ομάδα με βαριά φανέλα όπως είναι η Παναχαϊκή αλλά γνωρίζαμε ότι είναι και λαβωμένη. Έχει την πίεση και ήθελε εδώ να παίξει το τελευταίο χαρτί της. Όπως και εμείς θέλαμε τη νίκη για να είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Θεωρώ πως έγινε δυνατό παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με μονομαχίες, επιπέδου Β’ Εθνικής και θα μπορούσαμε να είχαμε ευτυχήσει να σκοράρουμε από το ημίχρονο με 2-0, αν είχαμε καθαρό μυαλό και αν σπάγαμε μπροστά τη μπάλα…Από την άλλη, είχε και η Παναχαϊκή τις ευκαιρίες της, μπορούσε και αυτή να προηγηθεί στο σκορ. 0-0, από ένα βαθμό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δείχνει ότι έχει γίνει μια οικογένεια, έχει πίστη, θέληση και με υπομονή και επιμονή, εμείς θα τα καταφέρουμε. Είναι μια υπόσχεση που δίνουμε στον κόσμο της Άρτας και θα τα καταφέρουμε. Αυτό που μου δίνουν τα παιδιά, αυτό που βγάζουνε, είναι υγεία. Και όταν μια ομάδα βγάζει υγεία, σίγουρα θα καταφέρει το στόχο της.”

Ήταν βαθμός ελπίδας; ” Θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε αλλά και η εμφάνιση που δείχνουν τα παιδιά είναι ελπίδα και ότι κάτι καλό γίνεται και θα γίνει στο μέλλον.”