Μάγγος: “Μικρές διαφορές στο πρωτάθλημα – Άκρως ανταγωνιστικοί στα πλέι άουτ” (vid)

0
286

Την εικόνα του Καραισκάκη Άρτας και την ομάδα του Ιωνικού σχολίασε ο προπονητής των Αρτινών, Γιάννης Μάγγος μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τόνισε: “Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, την πρωτοπόρο. Έχω πει πως σε αυτό το πρωτάθλημα οι διαφορές είναι μικρές, είναι στιγμές και λεπτομέρειες. Όταν μια ομάδα είναι έμπειρη , όπως είναι ο Ιωνικός, θα εκμεταλλευτούν τα λάθη και την ολιγωρία της άμυνάς μας. Και έτσι έγινε σήμερα. Από το ματς με τον Εργοτέλη που πήραμε τη μεγάλη νίκη, μέχρι σήμερα είχαμε πέντε βασικές απουσίες, έμπειρων Μπεκατώρο, Ναζίμ, Λόβριτς, Ρούνει, Φαν Ίπερεν… Δεν έχω κανένα παράπονο από τα νέα παιδιά, δεν έχω λόγο να πω πως φταίμε σε κάτι, μόνο μπράβο στα νέα παιδιά. Χαίρομαι που έχω μικρούς και δουλεύω και όταν έρθουν οι μεγάλοι ξανά θα μας βοηθήσουν να είμαστε όπως πρέπει στα πλέι άουτ και θα είμαστε.”

Και συμπλήρωσε: “Είναι όλες οι ομάδες έμπειρες και θα πρέπει στα πλέι άουτ να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί όπως είμαστε τον τελευταίο μήνα, αν εξαιρέσουμε δύο ματς με τους τραυματισμούς. Θεωρώ στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν για την κανονική διαδικασία θα πρέπει να μαζέψουμε 6-7 βαθμούς για να μην ανοίξει η ψαλίδα στα πλέι άουτ…”