Μάγγος: “Μεγάλη, δίκαιη και ψυχολογική νίκη ! “

0
347

Η άποψη του coach του Καραισκάκη Άρτας, Γιάννη Μάγγου για το διπλό στο Παγκρήτιο.

Την άποψή του για το μεγάλο διπλό μέσα στο Παγκρήτιο με 1-0 επί του Εργοτέλη εξέφρασε ο προπονητής της Αρτινής ομάδας, Γιάννης Μάγγος.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά: “Μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι η συνέχεια των εμφανίσεων που κάναμε και θεωρώ πως είναι μια δίκαιη νίκη, βάσει ευκαιριών. Είχαμε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες να σκοράρουμε, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη, μια στο 95. Είναι ψυχολογική νίκη για τα παιδιά για την πολύ δύσκολη συνέχεια και πρέπει πάνω σε αυτή τη νίκη να χτίσουμε το μέλλον μας. Κερδίσαμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας μας, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2. Τα παιδιά μας σήμερα δείξανε πως μπορούνε να κάνουν το κάτι καλύτερο για την ομάδα μας.” 

Για τον Μαραθωνίτη: “Είχαμε στο πλάνο να βγούμε στην κόντρα με γρήγορους ποδοσφαιριστές, όπως έγινε και με τον Μπρέμπο που χάσαμε το τετ α τετ. Ο Μαραθωνίτης που μπήκε, είχε τα ίδια χαρακτηριστικά, ταχύτητα στο χώρο. Πάνω σε αυτό το πλάνο χτίσαμε και βγήκε το γκολ μας. Όπως και τα άλλα δύο που χάσαμε με Μαύρου και Ρούνει, που έγιναν ίδιες ευκαιρίες.” 

Επόμενο ματς με Απόλλων Λάρισας: “Είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Είναι μια ομάδα όπου χτίστηκε πάνω σε έμπειρα παιδιά, ιδιαίτερο παιχνίδι αλλά ευελπιστώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει τακτικά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. ”   Πηγή φωτογραφίας: grandsport.gr