Μάγγος: “Ήμασταν άψογοι, πληρώσαμε το λάθος”

0
315

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Γιάννης Μάγγος υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την Δόξα Δράμας, άξιζε τη νίκη, αλλά πλήρωσε ένα λάθος και ισοφαρίστηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής, Γιάννης Μάγγος:

“Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με τα παιδιά, κάναμε την ανάλυσή μας, δουλέψαμε τακτικά, ήμασταν άψογοι σε όλα αλλά παρουσιάστηκε αυτό που έχω πει από την πρώτη στιγμή. Σε αυτό το επίπεδο ένα λάθος αν κάνεις και δεν έχεις συγκέντρωση για 95 λεπτά, θα το πληρώσεις. Δεν είχαμε συγκέντρωση, αφήσαμε τον αντίπαλο σέντερ φορ ελεύθερο και έγινε το 1-1, ενώ δώσαμε την οδηγία να έχουμε το man to man. Η συγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να συνεχίσουμε, σίγουρα, μείναμε πίσω για την “ψαλίδα”, θέλαμε να τη πλησιάσουμε και πρέπει την Τετάρτη να νικήσουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα. Θα το παλέψουμε, θα το προσπαθήσουμε…”

Στο πίσω μέρος που μυαλού σας σκέφτεστε την αναδιάρθρωση; “Υπάρχει ως προς την τελική κατάταξη αλλά η διοίκηση και εγώ προσωπικά δεν μου αρέσει να βγω τελευταίος. Θέλω να ρίξω δύο ομάδες τουλάχιστον από κάτω και να έχω ένα καλό καλοκαίρι.”