Μάγγος: “Δεν ήμασταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση – Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά”

0
254

Το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας σχολίασε με δηλώσεις του ο προπονητής των Αρτινών, Γιάννης Μάγγος.

Μεταξύ άλλων , ο κος Μάγγος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες ενώ υπογράμμισε πώς είναι υπερήφανος για την προσπάθειά τους σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ, γιατί κέρδισε δίκαια σήμερα, ήταν πολύ καλύτερος. Δεν ήμασταν καθόλου σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως είχαμε συνηθίσεις τις προηγούμενες αγωνιστικές και δίκαια χάσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, για την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές γιατί σε όλο το πρωτάθλημα κερδίζαμε τίμια και χάναμε γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση. Είμαι υπερήφανος γιατί εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα περπατάω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχει χαθεί ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια από κάποια παράξενα αποτελέσματα. Υπερήφανος για την ομάδα. Στα τελευταία επτά παιχνίδια κάναμε το κάτι παραπάνω για να σωθούμε αγωνιστικά, πήγαμε να καλύψουμε έντεκα και οκτώ βαθμούς , από Τρίκαλα και Δράμα, αντίστοιχα, φτάσαμε στην πηγή, φτάσαμε στον πόντο. Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, που ήταν φερέγγυοι και τίμιοι απέναντί μας και στον κόσμο. Το βασικό είναι ότι έχουμε ψηλά το κεφάλι μας. Θεωρώ ότι του χρόνου θα είμαστε ξανά στη Super League 2. ” 

Για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς: “Αφήσαμε την τύχη από τα χέρια μας στη Λάρισα και ισοφαριστήκαμε στο τέλος και περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι και μαζί με τα άλλα αποτελέσματα, όλη η Ελλάδα γνώριζε … Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ρεαλιστής, οπότε με τι ψυχικά αποθέματα σήμερα να μπορείς να παίξεις; Γι’ αυτό και η εικόνα αυτή. Κάποια στιγμή το δίκαιο και το τίμιο, θα δικαιωθεί. Θα έρθει η δικαίωση για τα παιδιά μας, που για 27 ματς ήταν όλα σωστά κερδίζαμε τίμια και χάναμε γιατί δεν ήμασταν καλοί και όχι επειδή κάποιοι άλλοι δε σεβάστηκαν φανέλες και κόσμο που είναι από πίσω και είναι κρίμα.”   

Για το μέλλον: “Θεωρώ του χρόνου στη Super League 2, θα είναι ξανά ο Καραϊσκάκης. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες.”