Λουτσιάνο: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος ο Λουτσιάνο απ’ την προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr .

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για δεύτερο ματς ήταν στον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο βραζιλιάνος οδήγησε την ομάδα του στο 0-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτέλεσμα που χαρακτήρισε δίκαιο. Επίσης, τόνισε πως θα ήθελε μια νίκη που λείπει απ’ την ομάδα του, ενώ άφησε να εννοηθεί πως πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου απ’ το Αγρίνιο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο στη NOVA:

«Πραγματικά αυτό που θέλουμε επειδή δεν έχουμε νικήσει ακόμη, θα ήταν κάτι καλύτερο. Θα θέλαμε να φύγουμε με μια νίκη για καλύτερη συνέχεια και ψυχολογία στα παιδιά. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έκαναν αυτό που ζητήσαμε. Προσπαθούσαν να παίξουν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι ο ΠΑΣ Γιάννινα το ίδιο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Πέρα απ’ την πικρία πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Συνεχίζουμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Μάκη Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη με αυτούς ξεκινήσαμε τη δουλειά. Εμείς ίσως συνεχίσουμε. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε εμείς και τα παιδιά».

Για το τι λείπει: «Λείπει μια νίκη. Για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ευχάριστη εβδομάδα. Όταν νικάς βάζεις καινούργιες ιδέες. Αλλά συνεχίζουμε, έχει δρόμο το Πρωτάθλημα, τα παιδιά βγάζουν χαρακτήρα κι αυτό είναι θετικό».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα