Λουτσέσκου: «Δίκαιη νίκη για Ολυμπιακό – Άλλη ομάδα όταν θα είμαστε στο 100%»

0
143

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο όταν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που των ταλαιπωρούν στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια.

«Δεν έχει σημασία αν μένουμε ικανοποιημένοι ή όχι, πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε και να βάλουμε το συμπέρασμα. Ήταν δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Το πρώτο ημίχρονο του ανήκε ξεκάθαρα, ενώ εμείς κάναμε λάθη και είχαμε πρόβλημα στο τρανζίσιον. Περιμέναμε να μας χτυπήσει ο αντίπαλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε, προσθέσαμε ενέργεια και το παλέψαμε για την ισοπαλία.

«Εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε ένα αποτέλεσμα για να διαλύσουμε μια ομάδα ή να την απογειώσουμε, πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη, οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Ευρώπη, η μια ομάδα κέρδισε, η άλλη έχασε. ο Ολυμπιακός είχε επιπλέον κίνητρο να επανέλθει, να δώσει απαντήσεις, εμείς προερχόμασταν από μια ευρωπαϊκή νίκη, παίκτες μας έλειψαν σήμερα, δεν είχαμε διαθέσιμες επιλογές, θα είμαστε διαφορετικοί όταν έχουμε όλες τις λύσεις, χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν θέματα ο Ομάρ έρχεται από τραυματισμό, ο Τέιλορ είχε ενοχλήσεις, είχαμε θέμα με τον Σίντκλεϊ και ενδεχομένως να χάσει ένα διάστημα ξανά λόγω της επιβάρυνσης, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχουμε πολλούς αγώνες, σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά το πρωτάθλημα είναι σαν να ξεκινά σήμερα

Στο πρώτο λάθος που κάναμε ενώ βρισκόμασταν σε ισορροπία μας κόστισε, πέσαμε ψυχολογικά οπότε δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε, αυτή ήταν η μεγαλύτερή μου απογοήτευση, με το πρώτο λάθος που κάναμε δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε».


Για την αμυντική στιβαρότητα που τον χαρακτήριζε προ διετίας: «Δεν είναι έτσι, κάθε ομάδα έχει τέτοια προβλήματα στον κόσμο όταν χάνει τη μπάλα, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντιδράσουμε καλύτερα, δεν έχουμε τα πρόσωπα που θέλουμε διαθέσιμα συνεχώς μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα θέμα του να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και να έχουμε καλύτερο συγχρονισμό μεταξύ των αμυντικών».

Πηγή:Sport-fm.gr