Λεουτσάκος: «Οι ομάδες ακολουθούν το πρωτόκολλο»

Παρότι με τις τελευταίες αποφάσεις της Πολιτείας σχετικά με τον αθλητισμό για την μη περαιτέρω εξάπλωση του κορονοιού, η Σούπερ Λιγκ 2 είναι εκτός των πρωταθλημάτων που θα συνεχίσουν την δράση τους, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη», εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως τελικά θα γίνει η πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

O κ. Λεουτσάκος δήλωσε στην εφημερίδα «Γνώμη» αναφορικά με το αν τελικά το Σαββατοκύριακο θα γίνει η πρεμιέρα ότι: «Ήδη έχουμε κάνει τις κινήσεις που πρέπει, έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της πολιτείας και πιστεύω πως θα παίξουμε κανονικά. Όλες οι ομάδες ακολουθούν κανονικά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 1 και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αποτέλεσμα να έχουμε ζητήσει από τη πολιτεία να μας επιτρέψει να παίξουμε. Έχουμε κάνει σχετικά στην ΓΓΑ και περιμένουμε την ΚΥΑ όπου πιστεύω πως θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε κανονικά το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα πρόβλημα ο covid-19 όμως από την στιγμή που τηρούμε τα πρωτοκόλλα δεν υπάρχει λόγος να μην αγωνιστούμε».

Σε ερώτηση για το ποιος θα καλύψει το κόστος των τεστ, απάντησε: «Θα το πληρώσουν οι ομάδες όμως γίνονται προσπάθειες να βρούμε λύση και να το καλύψουμε εμείς».   

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα