Λεουτσάκος: Ευτυχώς θα κυλήσει η μπάλα

0
478

Ο πρόεδρος της 2ης και 3ης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” με αφορμή την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης της Super League 2 (16-17/01).

Αναλυτικά όσα είπε για…

➜ Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2:
«Ευτυχώς θα κυλήσει η μπάλα στις 16 Ιανουαρίου. Να πάρει σειρά και η Football League και να δει ποδόσφαιρο ο κόσμος. Πήραμε το ΟΚ από την επιτροπή.

Σε πρώτη φάση, να πάρουμε την τυπική έγκριση, να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση που βοήθησε με την εξαιρετική παρουσίαση, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ και της Super League και μας έδωσαν το ΟΚ για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Έχουμε κάνει 1.300 μοριακά τεστ κανένα θετικό, αλλάξαμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος που πρέπει να τελειώσει πιο μπροστά. Θα παίζει και στην κρατική τηλεόραση. Θα ξέρουμε την άλλη βδομάδα πόσα χρήματα θα πάρουμε από την ΕΡΤ.

Σειρά έχει και η Football League που είναι και αυτή επαγγελματική, περιμένουμε το ΟΚ των λοιμωξιολόγων. Εδώ και 1,5 μήνα οι ομάδες είναι στη διαδικασία των προπονήσεων. Κάθε ομάδα καλείται να κάνει διαχείριση του ρόστερ της, έχει να παίξει πολλούς μήνες μπάλα. Μιλάμε για παίκτες και ανθρώπους.»

➜ Το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος:

«Έγινε τροποποίηση της προκήρυξης, θα γίνουν μονά παιχνίδια στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Από 32 αγωνιστικές θα πάμε στις 27. Στις 31 Μαΐου, όπως ζητά και η FIFA, θα έχει τελειώσει και το τελευταίο μπαράζ. Στις 19 Μαΐου τελειώνουν τα πλέι οφ και μετά έχει τα διπλά μπαράζ.»