Λεουτσάκος: «Είμαστε έτοιμοι για 9/1, αν μας δώσουν το Ok»

Στην ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος και μίλησε για τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στις δύο κατηγορίες.

Αρχικά o Λεωνίδας Λεουτσάκος είπε

«Είχαμε αγωνιστικό πλάνο για τον Οκτώβριο, ωστόσο η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν μας το επέτρεψε να ξεκινήσουμε ούτε τον Δεκέμβριο. Από την άλλη και λόγω του EURO ενημερωθήκαμε από τον ΕΠΟ ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να έχουμε ολοκληρωθεί τον Μάϊο. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ μας απάντησε ότι πρέπει να λήξει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 19/5 και να έχει τελειώσει το διπλό μπαράζ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα».

Για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 τόνισε: 

«Κάναμε αίτημα για 3/1, αλλά η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν αποφάσισε προχθές και αναμένουμε τις επόμενες μέρες να βγει η απόφαση. Στις 9/1 αν μας δώσουν το «ΟΚ» να ξεκινήσουμε θα είμαστε έτοιμοι.

Θέλουμε να παίξουμε και πιέζουμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πιστεύω ότι οι λοιμωξιολόγοι θα μας δώσουν το «ΟΚ» για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι χρειάζεται ατομική ευθύνη από όλους μας! Πρέπει να πειθαρχούμε άπαντες για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν τον φοβίζει η αποχή και τι αντίκτυπο θα έχεις στους ποδοσφαιριστών των δύο κατηγοριών: 

«Μας ανησυχεί η μεγάλη αγωνιστική αποχή και γι’ αυτό αλλάξαμε το αγωνιστικό πλάνο. Δεν υπάρχουν μεγάλα ρόστερ στις δύο κατηγορίες μας και χρειάζεται προσοχή, αλλά σωστή διαχείριση.

Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε ομόφωνη αλλαγή της προκήρυξης. Ωστόσο, όταν με το καλό ξεκινήσουμε θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας, ότι ίσως υπάρξουν αναβολές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, παρότι τηρούμε και θα συνεχίσουμε να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Τέλος για το πρόγραμμα και τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλου Ελλάδας: 

«Πιστεύω ότι βγαίνει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Η κλήρωση του Κυπέλλου γίνεται στις 5/1. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε στις 9/1 για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στις 13/1 που ξεκινάει ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα πρέπει να σημειώσω ότι στην ατζέντα μας είναι και το Κύπελλο Ελλάδας στο ΔΣ της Δευτέρας (4/1). Έχουμε αποδείξει υπευθυνότητα εμείς και οι ομάδες των δύο κατηγοριών μας για να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα