Λεουτσάκος: “Δε θα αλλάξει η προκήρυξη της SL2”

O πρόεδρος της Super League 2-Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 ενώ αποκάλυψε ότι η προσφορά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κατηγοριών ανέρχεται στα 4,3 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο «Trikala Score»:

Αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ ο κ. Λεουτσάκος τόνισε: “Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που μπορούσε να υπάρξει και μιλάμε για το ποσό των 4,3 εκ. για τη SL2 και τη FL. Η κρατική τηλεόραση μας πρότεινε 4 εκατ. αλλά κατόπιν δικών μου πιέσεων φτάσαμε στα 4,3. Πλέον στο Δ.Σ της Τρίτης αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί η εν λόγω συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη επιλογή εδώ που έχουμε φτάσει, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο”.

Σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος υπογράμμισε: “Εμείς θα πιέσουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα, διότι αν καθυστερήσουμε και μετά τις γιορτές έχουμε αύξηση των κρουσμάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μας επιτρέψουν να αρχίσουμε. Πιθανή ημερομηνία έναρξης είναι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, αλλά θα το παλέψουμε και για το προηγουμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου. Το πιο βασικό είναι οι ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό να συνεχιστεί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει το πρωτάθλημα της SL2 να διεξαχθεί κανονικά φέτος”.

Τέλος, όσον αφορά μία ενδεχόμενη της προκήρυξης της κατηγορίας ο κ. Λεουτσάκος αποκάλυψε: “Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί κανονικά με δύο γύρους και πλέι οφ και πλέι άουτ. Εάν καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα είναι λιγότερα και τα χρήματα που θα μας δώσει για τα τηλεοπτικά η ΕΡΤ”.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα