Λεουτσάκος: «225.000 ευρώ σε FL, 300.000 ευρώ σε SL2 από το στοίχημα»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεουτσάκος, παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κοζάνης, Ελεύθερο Ραδιόφωνο 99.0 FM.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ  μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με την διοίκηση της ΕΡΤ καθώς και στο ποσοστό που αναμένεται να πάρουν οι Π.Α.Ε. της “μικρής λίγκας” από τις στοιχηματικές εταιρίες.

H συνέντευξη του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην εκπομπή «Ελεύθερο Βήμα»:

«Η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της Football League. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εκ νέου συνάντηση. Οι ομάδες αυτές εκπροσωπούν σχεδόν όλους τους Νομούς της χώρας.

Δε θα έχουν εισιτήρια, δεν υπάρχουν έσοδα, έχουμε και το επιπρόσθετο πρόβλημα με τον covid και αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει αυτές οι ομάδες να ενισχυθούν.

Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του Προέδρου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα δικό μου και προφανώς των ομάδων, να έχουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις ομάδες στα κουπόνια, χωρίς να έχουν οι ομάδες καμία απολύτως οικονομική απολαβή. Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει ακόμη.

Με βάση αυτά που ακουστήκαν, οι ομάδες της FL θα ενισχυθούν με ένα ποσό κοντά στις 225.000 ευρώ και οι ομάδες της SL2 κοντά στις 300.000 ευρώ».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα