Λαζάνης: “Βρήκαμε τρόπο για να μην παγώνει το χειμώνα ο αγωνιστικός χώρος”

Βρέθηκε τελικά τρόπος, ώστε να προστατεύεται ο αγωνιστικός χώρος τον χειμώνα. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του γηπέδου, Χαρίλαος Λαζάνης μιλώντας στον “Metropolis 95,5” και αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο.

Αρχικά, ο Λαζάνης δήλωσε: “ο καλοκαίρι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει δυσκολίες τον χειμώνα λόγω του πάγου. Ήδη πήραμε τα εύσημα στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπαμε τόσα χρόνια. Δεν κάναμε αντικατάσταση. Με έναν εξωτερικό συνεργάτη, με ειδικά μηχανήματα, προχωρήσαμε σε ανακαίνιση. Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν, πλέον, και προπόνηση εκεί. Ψάχνουμε τον τρόπο και τον έχουμε βρει για να μην παγώνει τον χειμώνα. Με τον σχεδιασμό μας θεωρούμε ότι δε θα έχει πρόβλημα τον χειμώνα. Έχουμε δει τι κάνουν και οι ομάδες στο εξωτερικό για τον πάγο. Μέχρι στιγμής κάναμε βελτίωση του χλοοτάπητα, από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε ανάλογα με τις εγκρίσεις από το Υπ. Αθλητισμού. Κάναμε ανακαίνιση στο κλειστό που φιλοξένησε τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και μπορεί να φιλοξενήσει, πλέον, και μεγαλύτερα παιχνίδια”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα μέτρα τάξης εν όψει του αγώνα του Άρη: “Εμείς δε συμμετέχουμε σε αυτά τα μέτρα. Και στο ματς με τον Ολυμπιακό όλα πήγαν καλά, οι φίλαθλοι δε δημιούργησαν πρόβλημα. Αρκεί να μην έρθουν από τη Θεσσαλονίκη. Τα Γιάννινα είναι λόγω του κορωνοϊού σε πορτοκαλί συναγερμό, είναι αρκετά επικίνδυνα. Κυκλοφορούν μέσα και έξω με μάσκες και τα μέτρα τείνουν να αυξηθούν”.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα