Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

0
398

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος – Ιταλός στην Τούμπα, Πολωνός στο Φάληρο.

Από την Πολωνία θα είναι η σφυρίχτρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ την Τετάρτη, καθώς θα διευθύνει το ματς ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, με βοηθούς τους Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ντόμπρινιν Ζμπίγκνιεβ.

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι θα διευθύνει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, έχοντας βοηθούς τους Μάουρο Βινέντσι και Αλεσάντρο Λο Σισέρο, τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Τρύφωνα Πετρόπουλο.

Ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 πριν περίπου δυόμιση χρόνια, όπως και το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1 για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2020-21.