Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της προημητελικής φάσης

0
228

Πραγαμτοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την Προημητελκή Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται στις 18 μέχρι 20 και οι επαναληπτικοί αγώνες απο 25 μέχρι 27 Ιανουαρίου.

Ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο δικεφάλων προέκυψε από τη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι στην προημιτελική φάση, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κονταροχτυπηθούν σε διπλούς αγώνες για το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. Εκεί ο νικητής του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπος με αυτόν του Παναιτωλικός-Ολυμπιακός.

Ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε την πιο ευνοϊκή κλήρωση. Στα προημιτελικά οι πράσινοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στην επόμενη φάση, εάν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και τσεκάρουν το εισιτήριο θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Άρης – Λάμια.

Στην προημιτελική φάση οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 20 και οι επαναληπτικοί από τις 25 μέχρι και τις 27 του ίδιου μήνα. Για την ημιτελική φάση οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 8-10 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς από 1-3 Μαρτίου. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 21 Μαΐου.

Αναλύτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.

Άρης – Λαμία

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ημερομηνίες:

18 με 20 Ιανουαρίου οι πρώτοι αγώνες

25 με 27 του ίδιου μήνα οι ρεβάνς.

Ημιτελική φάση

Νικητής του Άρης – ΛαμίαVS Νικητής του Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Νικητής του Παναιτωλικός – ΟλυμπιακόςVS Νικητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ημερομηνίες
8-10 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 1-3 Μαρτίου

0