Κρέμασε τα παπούτσια του ο Βαγγέλης Μόρας (pic)

0
209

Ο Βαγγέλης Μόρας ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών.

Ο πολύπειρος αμυντικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια και γεμάτο επιτυχίες καριέρα του.

Ο Μόρας πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στους Αμπελόκηπους Λάρισας. Από το 1991 μέχρι το 2001 αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ και το 2001 μετακόμισε στην Αθήνα για την Προοδευτική. Το 2003 μετέβη στην ΑΕΚ, της οποίας αποτέλεσε μέλος εως το 2007.

Μετέπειτα δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στις Μπολόνια (2007-2011), Σουόνσι (2011), Τσεζένα (2012), Βερόνα (2012-2016) και Μπάρι (2016-2017).

Στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού (2017-2018), αγωνίστηκε στην ΑΕΛ (2018-2020) και η τελευταία ομάδας της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση:

“Ήρθε η στιγμή που φάνταζε κάτι μακρινό κάθε φορά που το σκεφτόμουν , να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αυτό που από μικρό παιδί ήτανε ο έρωτας μου , έγινε αγάπη και στο τέλος το λάτρεψα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις ομάδες που είχα την τιμή να αγωνιστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και συμπαίκτες που είχα τόσα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει ποτέ. Τα λάθη μου και οι αποτυχίες μου ήτανε οι δάσκαλοι μου για να γίνω καλύτερος άνθρωπος . Δείτε την αποτυχία σαν μια ευκαιρία και ποτέ μην τα παρατάτε !!!

Κοιτώντας τον τοίχο του σπιτιού μου και βλέποντας τα βραβεία που έχω πάρει βλέπω ότι τα περισσότερα είναι για την προσφορά και το ήθος μου και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος γιατί ο στόχος μου σαν παίχτης ήτανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το πέτυχα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και στην κόρη μου γιατί χωρίς αυτούς τους δυο τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινότανε πραγματικότητα . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο σε Ελλάδα , Αυστραλία και Ιταλία που με βοήθησε και με στήριξε στο να πραγματοποιηθεί το σωματείο @savemoras δίνοντας έτσι ζωή στο όραμα που είχε ο Αδελφός μου.


Κλείνω με αυτήν την φωτογραφία γιατί εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε ο στόχος που είχα βάλει μετά τον χαμό του αδελφού μου … αφιερωμένο για σένα μέσα στο σπίτι μας με την ομάδα της καρδιάς μας”.

Μόρας (1)