Κολόκας: “Πράγματι, βαρύς ο αγωνιστικός χώρος – Υπερβολική η απόφαση του διαιτητή να μη ξεκινήσει το παιχνίδι” (pics)

0
422

Την άποψή του για την αναβολή του παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναικό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας μέσω των σόσιαλ μίντια.

Η ανάρτηση του κου Κολόκα:

“Πράγματι ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” ήταν πολύ βαρύς και σήμερα. Και πως να μην είναι άλλωστε όταν εδώ και πολλές ημέρες βρέχει ασταμάτητα στα Γιάννενα και με ποσότητες πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο που αντιστοιχεί σε αυτούς τους μήνες.

Επειδή δημοσιεύθηκαν με σκοπιμότητα επιλεκτικά εικόνες την ώρα της νεροποντής όπου πράγματι το νερό συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία (όπως είναι φυσικό!), παραθέτω εικόνες από την προθέρμανση των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη όπου είναι προφανές πως είναι υπερβολική η απόφαση του διαιτητή να μη ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δηλώνω επίσης, πως σε οποιοδήποτε γήπεδο, με οποιαδήποτε υποδομή, πλην της οροφής, με τόσο πολύ νερό, επί πολλές ημέρες, θα υπήρχαν ανάλογα προβλήματα…

Οι εικόνες αποτελούν απάντηση στην εύκολη δικαιολογία του κάθε προπονητή ανάλογα πως τον βολεύει, του κάθε παράγοντα ανάλογα πως τον βολεύει αλλά και της πολιτικής σπέκουλας διαφόρων. Ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά ως εδώ οι υπερβολές.”

*Οι φωτογραφίες είναι συνοδευτικές του κειμένου του κου Παντελή Κολόκας στο facebook.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και στάδιο