Κολόκας: “Ο Άρης θα παίξει σε ένα καλό γήπεδο που μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο”

Τα έργα ανάπλασης του χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποχρέωσαν την αλλαγή έδρας στην αναμέτρηση Άρη-Απόλλωνα Σμύρνης. 

Η εν λόγω αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», στα Ιωάννινα. Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της επιτροπής του γηπέδου, Παντελής Κολόκας. Όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5»

Για το πως έγινε η επαφή με τον Άρη:

«Μας ζητήθηκε από τον Άρη η παραχώρηση του χώρου, αν θέλουμε να τον διαθέσουμε και φυσικά απαντήσαμε θετικά. Για αυτό υπάρχουν οι εγκαταστάσεις, για να παίζουν μεγάλοι, σοβαροί και οργανωμένοι σύλλογοι όπως ο Άρης».

Για τα βελτιωτικά έργα που έγιναν:

«Είναι ένα γήπεδο ιστορικό. Έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα και για τον χλοοτάπητα. Αν και δεν ήταν ευθύνη μας θελήσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο πλαίσιο της νομιμότητας για να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις».

Για τον χλοοτάπητα:

«Είναι σε άριστη κατάσταση τα πάντα, δεν υπάρχουν εδώ υψηλές θερμοκρασίες και είναι όλα όπως πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα παίξει σε ένα καλό γήπεδο που μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Βάσει και της έκθεσης της Super League το γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Για το πρωτόκολλο που θα υπάρχει λόγω COVID:

«Είναι πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο. Ενώ τα πράγματα πήγαιναν καλά υπάρχει πολύ μεγάλη έξαρση, είμαστε ήδη στην κατηγορία 3, τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Είχαμε 15,15,27,26. Μιλάμε για τα Γιάννενα που είμαστε μια πόλη 100.000 ανθρώπων και αυτήν την στιγμή είμαστε πιο κόκκινοι και από την Αττική. Τα μέτρα για τον COVID θα είναι πάρα πολύ αυστηρά. Θα πρέπει να μην μετακινηθούν φίλαθλοι. Δεν πρέπει να υπάρχει υπερσυγκέντρωση. Εμείς θα απολυμάνουμε τους χώρους και συνολικά θα τηρηθεί το πρωτόκολλο με πολύ μεγάλη αυστηρότητα.

Εμείς πάντα θέλουμε κόσμο στα Γιάννενα και από την Θεσσαλονίκη και από παντού. Αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαστε όλοι με την μάσκα, ακόμη και στους κλειστούς χώρους».

Για το τι εντύπωση αποκόμισε από τον Άρη:

«Yπάρχει οργάνωση στον Άρη, υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση».

Για το αν συμπαθεί τον Άρη:

«Ήμουν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη στην πολύ μεγάλη εποχή του μπάσκετ οπότε… καταλαβαίνετε».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα