Κολόκας: «Έπεσαν 50 χιλιοστά νερού στη διάρκεια του ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης»! (pics)

0
474

Κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε το ματς του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Ε.Σ.Ι “Οι Ζωσιμάδες” για τη 14η αγωνιστική. Αυτό λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, επιβαρύνοντας τον αγωνιστικό χώρο και φυσικά τις προσπάθειες των παικτών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ, ουρανός, στάδιο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

O πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας αναφέρθηκε στην χθεσινή καταιγίδα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb και τόνισε πώς κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσαν 50 χιλιοστά βροχής, με μέσο όρο για ολόκληρο τον Ιανουάριο τα 125 χιλιοστά ενώ το μέγεθος αυτό υπολογίζεται σε 300 τόνους νερού!

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο, ουρανός, σύννεφο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Τα συνεργεία ήδη από σήμερα ξεκίνησαν την αποκατάσταση των φθορών.

Η ανάρτηση του κ. Κολόκα:

Κατά την διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης, έπεσαν 50 χιλιοστά νερού (με μέσο όρο ενός ολόκληρου μηνός Ιανουαρίου 125 χιλ.) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως είναι φυσικό, από την καταρακτώδη βροχή, έγιναν φθορές στο χλοοτάπητα. Υπολογίζεται ότι έπεσαν περίπου 300 τόνοι νερού! Αμέσως μετά και υπο καταρακτώδη βροχή ξεκίνησε από τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα η αποκατάστασή του σε όλη του την έκταση!!!