Κόλλησε στον κακό αγωνιστικό χώρο του Καναλακίου Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (1-1) εντός έδρας με τον Αία Γαστούνης

0
156

Κόλλησε στον Κακό αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου του Καναλακίου  ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αία Γαστούνης και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου “Φραξιάς” την Κυριακή 12/12/2021 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το σκόρ άνοιξε για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου ο Παπχριστόπουλος στο 15′ λεπτό ,με την ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα να ισοφαρίζει άμεσα στο 21′ λεπτό με καρφωτή κεφαλία του Βέρμπη κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκόρ της αναμέτρησης.

Κόκκινη: 70΄Παπαχριστόπουλος (2η κίτρινη)

Σκόρερ: Βέρμπης 21′ / Παπαχριστόπουλος 15′

Διαιτητής: Καζανάς

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Μπάκας

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Καπίας, Ντατίδης, Ζδράβος, Βασιλειάδης (Κωνσταντίνου 64′), Παπανίκου, Καραμποϊκης (Εμβραΐζογλου 64′), Πότσης (Νικολάου 81′), Βέρμπης, Τσούτσης (Ροβίνας 77′), Γεωργίου (Κωσταμένας 77′)

Αίας Γαστούνης(Αλέξης Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος, Χαρίζι, Βάτσης, Τσακοπλάκος, Σταθάτος (Ρίτσιουμ 80′), Δούμος, Βράπι, Παπαχριστόπουλος, Ντελγκάδο.