Καταγγελία Μυστακίδη για απειλές: «Ή φεύγεις ή σου σπάμε τα πόδια»!

0
299

Σοκαριστικές καταγγελίες απ’ τον δικηγόρο του Γιάννη Μυστακίδη, πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων ομάδων!

Ο Βασίλης Αποστολίδης κατήγγειλε πως ο παίκτης της Ξάνθης, δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα. Τα οποία του ζητούσαν να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με τους Θρακιώτες, αλλιώς θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί!

Ήδη έχει καταγγελθεί το γεγονός όπως δήλωσε στο «Metropolis» ο κ. Αποστολίδης, με τις δηλώσεις του να έρχονται να προστεθούν στα όσα ανέφερε κι ο Τάτος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Εκπροσωπώ τον κ. Μυστακίδη. Με απόκρυψη τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να λύσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη χωρίς μάλιστα να πάρει κάποια λεφτά και του τόνισαν ότι αν δεν το κάνει, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί.

Την άλλη μέρα τον ξαναπήραν τηλέφωνο και του είπαν αν δεν υπογράψεις, θα έχεις πολλά μπλεξίματα. Δεν κατηγορούμε εμείς την ομάδα ή κανέναν εκπρόσωπο της Ξάνθης.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε καταγγελία στην ΕΠΟ και ενημερώσαμε τον ΠΣΑΠ. Εμείς περιμένουμε να μάθουμε τον αριθμό του τηλεφώνου και ο εισαγγελέας είναι ήδη ενήμερος για την υπόθεση. Ο Μυστακίδης με πήρε τρομοκρατημένος τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και του έδωσα το οκ για να γυρίσει.

Εμείς έχουμε την διάθεση να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο και γίνονται όλα αυτά. Ο Μυστακίδης είχε κάνει συζήτηση για το πώς θα λυθεί η συνεργασία του με την Ξάνθη χθες το μεσημέρι και ξαφνικά το βράδυ έλαβε αυτό το τηλεφώνημα με τις απειλές.

Μετά ακολούθησε και η ανάρτηση του Τάτου. Ελπίζουμε να είναι κάποιος ανόητος που δεν έχει σχέση με την Ξάνθη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι κάποιος από την ομάδα».