Καρτάλης: “Χάσαμε πάλι από ατομικό λάθος” (vid)

0
423

Στα λάθη που στοίχισαν στον ΠΑΣ Γιάννινα την ήττα από τον Ατρόμητο στάθηκε ο Αλέξανδρος Καρτάλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports

«Είναι ξεκάθαρο, πάλι από ατομικό λάθος χάσαμε, όπως με τον Βόλο, τον Απόλλωνα κτλ. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να μιλάμε για γήπεδα, τακτικές, προπονητές. Είναι ξεκάθαρο το θέμα. Αν κάνεις. Αν κάνεις περισσότερα λάθη από τον αντίπαλο, είναι πιο πιθανό να χάσεις το παιχνίδι. Πάλι σήμερα αυτό έγινε. Για το γήπεδο το ξέρουμε και ο αντίπαλος όμως στο ίδιο γήπεδο παίζει. Το θέμα είναι να κάνουμε λιγότερα λάθη. Όπως με την ΑΕΚ. Εκεί κάναμε λιγότερα λάθη και κερδίσαμε», είπε ο Καρτάλης και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολα, γιατί κάναμε ατομικά λάθη και χάσαμε. Δυσκολευόμαστε να πάρουμε τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια, ελπίζω να αλλάξει αυτό στη συνέχεια.

Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στο παιχνίδι Κυπέλλου και συνεχίζουμε. Μπορεί ο Άγγελος να έκανε το λάθος, όλοι μαζί χάνουμε και συνεχίζουμε να πάρουμε τις νίκες που αξίζουμε, γιατί τις αξίζουμε».