Κάργας: «Αυτός ο βαθμός είναι σαν τρίποντο»

Ο Γιάννης Κάργας χαρακτήρισε σαν νίκη τον βαθμό, με τον τρόπο που ήρθε.

Ο Γιάννης Κάργας μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι ήταν σαν νίκη ο βαθμός με τον τρόπο που ήρθε κι από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε αρκετή ώρα με δέκα παίκτες.:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στόπερ των Ηπειρωτών.

«Αυτός ο βαθμός είναι σαν τρίποντο. Παίζαμε με δέκα παίκτες απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως η Τρίπολη. Το είδαμε ότι αμέσως εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν.

 Μας έβαλαν στα καρέ μας, εμείς λογικό ήταν να αμυνθούμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να βγούμε μπροστά και ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Το 2-2 μας έδωσε λίγη ακόμα δύναμη να συνεχίσουμε σ’ αυτά τα τελευταία λεπτά που απέμεναν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ προηγείται σε ένατο παιχνίδι, αλλά δεν νικάει: «Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Πρέπει αυτό να το δουλέψουμε. Είναι όμως και θέμα τύχης, γιατί όταν νικάμε το περνάμε κάπως μέσα στο μυαλό μας μήπως να γυρίσουμε πίσω, άντε να τελειώσει το ματς κι εκεί την πατάμε. Τελείωσε ο α’ γύρος, από εδώ και πέρα ελπίζω όσες φορές προηγηθούμε να το κρατήσουμε.

Για τους 13 βαθμούς στον πρώτο γύρο: «Αν πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστά θα πούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω εδώ ή κάτι παραπάνω εκεί. Στα πόδια μας ήταν να τα πάρουμε, δεν το κάναμε. Συνεχίζουμε με αυτά που έχουμε και ελπίζω στον β’ γύρο να μαζέψουμε τους απαραίτητους πόντους για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα