Καραϊσκάκης Άρτας: “Θα κινηθούμε νομικά κατά του διαιτητή και βοηθού για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος”

0
436

Επίσημη μορφή με επιστολή διαμαρτυρίας πήραν οι αντιδράσεις του Καραισκάκη Άρτας για το αμφισβητούμενο πέναλτι που πήρε η Ξάνθη και με το οποίο πήρε τη νίκη στην Άρτα στο μεταξύ του παιχνίδι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Αρτινοί στην ανακοίνωσή τους εξηγούν τη συγκεκριμένη φάση και τονίζουν πως θα κινηθούν νομικά κατά του διαιτητή κου Καδδά και του βοηθού για “εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος καθώς και αγωγή αποζημίωσης” ενώ ολοκληρώνοντας την επιστολή αναφέρονται και στην αλλαγή διαιτητή λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε πώς ο διαιτητής που είχε οριστεί αρχικά να διευθύνει το παιχνίδι ήταν ο κος Μελτζανίδης (Ημαθίας) αλλά τελικά ο κος Καδδάς ήταν αυτός που “σφύριξε” το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας του Καραισκάκη:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Αφήσαμε να περάσουν λίγες ώρες προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στην Άρτα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Ο. Ξάνθης.

Δυστυχώς αυτό που είδαμε στο γήπεδο διά γυμνού οφθαλμού επιβεβαιώθηκε. Είδαμε την επίμαχη φάση εκατό φορές.
Δυστυχώς και άλλες τόσες να τη δούμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Αυτό είδαμε εμείς, αυτό είδαν οι ειδικοί που απευθυνθήκαμε, (καθηγητές διαιτησίας), αυτό είδε και όλη η Ελλάδα, εκτός από έναν, τον διαιτητή του αγώνα «κύριο Καδδά» του συνδέσμου Αχαϊας, ο οποίος αν και την ώρα που εξελισσόταν η επίμαχη φάση βρισκόταν τριάντα μέτρα μακριά, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, χωρίς να έχει το θάρρος να υποδείξει την εσχάτη των ποινών μόνος του, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του βοηθού διαιτητή κ. Μπαλιάκα του συνδέσμου Κοζάνης, δεδομένου ότι ο χρόνος περνούσε, τελικά υπέδειξε πέναλτι.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της, θα κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή του αγώνα, καθώς και κατά του βοηθού για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ καθώς και αγωγή αποζημίωσης.

Παρόλο που τα έσοδά μας είναι πενιχρά, από τη στιγμή που το πρωτάθλημά μας είναι μικρό σε διάρκεια και δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων, αφού σε μικρό διάστημα κρίνεται η άνοδος ή η πτώση των ομάδων από την κατηγορία, ζητάμε σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας, να ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές, ακόμη και αν το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο, εξαιτίας του ότι ανάλογες συμπεριφορές διαιτητών έχουν υπάρξει και σε άλλους αγώνες.

Με την παρούσα επιστολή, σας δηλώνουμε εγγράφως την οργή και την αγανάκτηση μας , για το ανωτέρω περιγραφόμενο περιστατικό και αναμένουμε από την μεριά σας να προβείτε στα δέοντα ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστην η ομάδα μας από τους ανωτέρω περιγραφόμενους «κυρίους» καθώς και να πράξετε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την τιμωρία τους, όσο και για τον ορισμό αξιολογημένων πλέον διαιτητών.

Υποσημείωση: Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο διαιτητής που είχε αρχικά ορισθεί για να διευθύνει τον αγώνα, άλλαξε λόγω προβλημάτων ακοής.

Μετά τιμής,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ”