Καραϊσκάκης Άρτας: “Καθαρός” ετοιμάζεται για τον Ο.Φ.Ι – Αμφίβολοι δύο, γυρνάνε τέσσερις

0
616
Πηγή φωτογραφίας: Karaiskakis FC | Facebook

Συνεχίστηκε η μίνι προετοιμασία του Καραϊσκάκη Άρτας για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την Κυριακή (07/03/2021 13:45 ERTSPORTS 3) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στα αγωνιστικά ενόψει του ματς της Κυριακής ο προπονητής των Αρτινών, Γιάννης Μάγγος θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τους Ρούνει Βανκεβάι και Δεινόπαπα. Θυμίζουμε πως είχαν τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι και είχαν γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο λόγω μυϊκών σπασμών και η συμμετοχή τους στο ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας θα κριθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Επίσης, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας “οι Γαλεάδης, Μπεκατώρος, Τσούτσης και Μαραθωνίτης πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (5/3) και είναι έτοιμοι για την Κυριακή. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο Σάββατο (6/3) στο γήπεδο στη Βλαχέρνα. 

Αρνητικά τα τεστ

Στα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ υποβλήθηκαν οι παίκτες, οι προπονητές και όλο το επιτελείο της ομάδας την Πέμπτη (4/3), τα αποτελέσματα που βγήκαν ήταν όλα αρνητικά.

Σε λειτουργία το site karaiskakisfc.gr

Από την Παρασκευή το πρωί το site του Καραϊσκάκη Άρτας είναι και πάλι στο αέρα, επικαιροποιημένο. Σύμφωνα με την ενημέρωση, εκεί θα δημοσιεύονται όλα τα άρθρα, νέα και ανακοινώσεις της ομάδας. Για να το επισκεφθείτε αρκεί να κάνετε κλικ στο karaiskakisfc.gr