Καραϊσκάκης Άρτας: Νέος προπονητής – έφυγε ο Τζουκάνοβιτς ήρθε ο Καβακάς

0
475

Παρελθόν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς καθώς δέχτηκε δελεαστική προσφορά απο ομάδα της Ινδονησίας και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του με την Αρτινή ομάδα να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τιμόθεου Καβακά που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες Β ‘ και Γ Εθνικής την Παναχαϊκή τον Α.Ο. Τρικάλων  τον  Ο.Φ. Ιεράπετρας, Ρόδος ΑΕΛ Λαμία Παναργειακός κλπ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις απο την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό Dragan Dukanovic καθώς υπήρξε μια πολύ δελεαστική οικονομικά πρόταση από ομάδα της Ινδονησίας,συνεπώς η ομάδα μας δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές του φιλοδοξίες. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε το διάστημα που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό Τίμο Καβακά τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.