Καραϊσκάκης Άρτας: Η ανακοίνωση για τον τραυματισμό Θεολόγου

0
342

Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις για τον τραυματισμό του αμυντικού της ΑΕ Καραϊσκάκης, Παντελή Θεολόγου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (7/4) αγώνα με τον Ιωνικό στο 69′ λεπτό. Ο αμυντικός της ομάδας από την Αρτα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν απλή διάσειση

H αντίδραση και η κινητοποίηση του ιατρικού team του Καραϊσκάκη, Χρήστου Χριστογιάννη και Γιώργου Λουκά ήταν άμεση καθώς και του van που μετέφερε τον παίκτη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άρτας. Ο αμυντικός της ομάδας από την Άρτα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν απλή διάσειση. Ωστόσο, ο παίκτης έμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Παντελής Θεολόγου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (7/4) αγώνα με τον Ιωνικό στο 69′ λεπτό.

Άμεση ήταν η αντίδραση και η κινητοποίηση του ιατρικού team της ομάδας μας, Χρήστου Χριστογιάννη και Γιώργου Λουκά καθώς και του van που μετέφερε τον παίκτη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άρτας. Ο αμυντικός της ομάδας μας υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν απλή διάσειση. Ωστόσο, ο παίκτης έμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, κος Αντώνης Κασδοβασίλης. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το Νοσοκομείο Αρτας και συγκεκριμένα τους κκ Κατσιάφα Χρήστο, νευροχειρουργό και Μπουλή Σταμάτη, ορθοπεδικό για την άμεση κινητοποίηση και εξυπηρέτησή τους.

Τέλος, η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ θα ήθελε να υπογραμμίσει την ιδιαίτερη κίνηση των μελών του Ιωνικού που ήταν στο γήπεδο να καταχειροκροτήσουν τον παίκτη μας κατά την μεταφορά του με το φορείο στο van και να υπογραμμίσει ότι τέτοιες συμπεριφορές ενισχύουν το μήνυμα για ειρηνικές αναμετρήσεις, για πολιτισμένο ανταγωνισμό και ευγενή άμιλλα. Παντελή περαστικά!»