Κακό παιχνίδι και ήττα για τον Καραϊσκάκη Άρτας από τον Διαγόρα

0
398

Με ήττα έκλεισε ο πρώτος γύρος για τους Αρτινούς.

Δεν τα κατάφερε στο Ρόδο ο Καραϊσκάκης Άρτας και γνώρισε την ήττα από τον Διαγόρα με 1-0 στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Super League 2.

Γενικά κακό παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα, ματς που δεν είχε καλές στιγμές με τους γηπεδούχους όμως να ξεχωρίζουν και να φτάνουν στην νίκη από μια φάση αδράνειας της άμυνας των Αρτινών σε ένα κόρνερ.

Στη πρώτη ανύποπτη φάση από το κόρνερ που κερδίσουν οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ . Ήταν από το κόρνερ στο 16′ εκτελεσμένο από τον Κοντοχρήστο, η μπάλα έφτασε στον Κονέ ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Έπειτα στο 41′ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το σουτ του Κονέ το οποίο κόντραρε και μετά την κεφαλιά του Αλάεθ να μη βρίσκουν ωστόσο στόχο.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία του Καραισκάκη ήταν ένα σουτ του Κλιγγόπουλο στο οποίο ο Τσέλιος είχε την εύκολη απάντησή του και μπλόκαρε. Στο 59′ μια εκτέλεση κόρνερ του Κοντοχρήστου, η κεφαλιά του Κωστούλα πέρασε άουτ.

Κίτρινες: Κωστούλας | Γιαννιώτης, Δερμιτζάκης, Παπανίκου

Διαιτητές: Κακουλίδης, Δελής, Κωνστάντιος
4ος διαιτητής: Μαχαίρας
Παρ. διαιτησίας: Μοιραδωράκης

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης (16), Παπανίκου (24), Θεολόγου (2), Γιαννιώτης (5), Λόβριτς (95) – 55′ Δερμιτζάκης (14), Τάμπας (22) – 63′ Κόκας (33), Χατζηδίμπας (4), Νταλακούρας (8) – 46′ Μαύρου (18) , Γυφτοκώστας (11) – 46′ Κλιγγόπουλος (88), Δούμτσιος (9),Ρούνεϊ (90) – 71′ Δεινόπαπας (10)

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας(Σελινιωτάκης) , Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Ντοριβάλ, Μασούρας, Λινάρδος (Αυγενικού), Αλάεθ, Γεωργίου, Κονέ (Αθανασίου)