Καγιούλης: «Ευελπιστώ να αρχίσουμε στις 15 Νοεμβρίου – Περιμένουμε η κυβέρνηση να δώσει λύση στη SL2»

Ο γνωστός ατζέντης και ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκης, Νίκος Καγιούλης μίλησε στον Metropolis 95,5 για τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2, τονίζοντας ότι περιμένει από την κυβέρνηση να δώσει λύση, ενώ αναφέρθηκε και στον Έργκους Κάτσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε η κυβέρνηση να μας δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε επιτέλους. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ευελπιστώ να αρχίσουμε στις 15 Νοεμβρίου. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΕΡΤ και ελπίζω αύριο στο συμβούλιο να τελειώσουν όλα. Το ποσό των 4 εκατ. ευρώ γιατις  δυο κατηγορίες (SL2, Football League) είναι μικρό και ελπίζω με την παρέμβαση της κυβέρνησης να αυξηθεί το ποσό, καθώς τόσο καιρό δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Τα έξοδα έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Συνεχώς δεχόμαστε μειώσεις και η Super League 2 είναι πιο αδικημένη κατηγορία. Θέλουμε ίση μεταχείριση με όλους».

Για τον Κάτσε:

«Ο Κάτσε ήθελε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και αυτό έγινε. Προσαρμόστηκε γρήγορα στον Άρη, πήρε λεπτά συμμετοχής και στη συνέχεια θα πάρει ακόμα περισσότερα από τον Άκη Μάντζιο. Ο Κάτσε είναι μαχητής και θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Του αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα