Ήρθε είδε και έφυγε ο Σταύρος Παπανδρέου από την Αναγέννηση Άρτας…

0
460
Η ανακοίνωση του Δ.Σ.
Με ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και ολόψυχες ευχές για καλή επιτυχία και υλοποίηση των στόχων της ομάδας, ο προπονητής κ. Σταύρος Παπανδρέου υπέβαλε την παραίτησή του την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίασή του.
Από την πλευρά του το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Παπανδρέου για τις υπηρεσίες του- στο έστω και σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας- και εύχεται με τη σειρά του υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.
Καθήκοντα προπονητή μέχρι νεωτέρας ανέλαβε με απόφαση του Δ.Σ. ο βοηθός προπονητή και γυμναστής της ομάδας μας κ. Ηλίας Ρούσσας.
Υπενθυμίζεται ότι στον αυριανό προπονητικού χαρακτήρα αγώνα με τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με ώρα έναρξης 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Σταύρος Παπανδρέου είχε αναλάβει προπονητής της Αναγέννησης Άρτας την Πέμπτη (01/07) και επισήμως

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αρτινό προπονητή Σταύρο Παπανδρέου, κάτοχο προπονητικού διπλώματος UEFA PRO.
Ο Σταύρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΣ ΑΝΕΖΑΣ, τον Α.Μ.Ο.Κωστηλάτας , συνέχισε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ και άλλες επαγγελματικές ομάδες.
Ως προπονητής έχει μακρόχρονη παρουσία στον πάγκο ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών και επταετή συνεργασία με πολύ μεγάλο ιταλικό Σύλλογο. Στο ενεργητικό του μετρά πολλές επιτυχίες και τίτλους.
Του ευχόμαστε καλό ξεκίνημα, πολλή δύναμη, αντοχές, τύχη και να συνεχίσει με επιτυχίες το χτίσιμο της ομάδας μας για την κατάκτηση της θέσης που της αξίζει.