Ηρακλής Μεταξάς(προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι»

0
174

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε σε αυτά που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του.

Στις στιγμές που είχε η ομάδα του και δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το ματς με την ΑΕΚ:

«Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε.

Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. 

Πηγή:sport-fm.gr