Η ήττα από τον ΠΑΣ έφερε το τέλος του Νταμίρ Κάναντι από τον Ατρόμητο

0
433

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η δεύτερη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, δίχως… να μένει γλυκιά γεύση αυτήν τη φορά έπειτα από τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο σύλλογος του Περιστερί ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αυστριακό τεχνικό έπειτα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του Ατρομήτου.

Η διοίκηση της ομάδας ήταν έντονα προβληματισμένη όλο αυτό το διάστημα με την εικόνα του συνόλου του Αυστριακού τεχνικού εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ κάποιες άλλες συμπεριφορές των τελευταίων ημερών είχαν επιτείνει μια δυσαρέσκεια που υπήρχε στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες.

Παρ’ όλα αυτά, είχε αποφασιστεί να δοθεί πίστωση χρόνου στον Κάναντι, ακριβώς επειδή είχε μια εξαιρετική διετία στο παρελθόν, αλλά η χθεσινή εμφάνιση και ο ταπεινωτικός αποκλεισμός με τρία γκολ σε 10 λεπτά από τον ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών αλλαγών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται ο Ατρόμητος να έχει υπηρεσιακή λύση στον πάγκο του.