Η Ελλάδα κύρια χώρα υποδοχής των Αργεντινών!

H Ελλάδα και η Super League, αποτελούν τον κυριότερο χώρο υποδοχής των Αργεντινών ποδοσφαιριστών που έφυγαν από την κορυφαία κατηγορία της πατρίδας τους, αυτό το καλοκαίρι. Αυτό προκύπτει από σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας της Αργεντινής Ole. 
 
Στην χώρα μας έχουν φτάσει οκτώ παίκτες από την Αργεντινή, περισσότεροι από κάθε άλλη χώρα και πρωτάθλημα στον κόσμο, από τους 75 που ήδη έχουν εγκαταλείψει την επαγγελματική κατηγορία της πατρίδας τους.
 
Από αυτούς τους 75, οι 12 αφορούν μεταγραφές, 26 είναι δανεικοί, 29 χωρίς κόστος μεταγραφής και οκτώ επέστρεψαν στους συλλόγους που είχαν τα δικαιώματά τους. Επιπλέον, 35 θα παίξουν στην Αμερική, 32 στην Ευρώπη και οκτώ στην Ασία.

Η Λετονία, η Ουκρανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ εμφανίζονται ως οι λιγότερο συνηθισμένοι προορισμοί σε μια πολύ ειδική αγορά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 
 
Οι οκτώ Αργεντινοί που έφτασαν στην χώρα μας:

Φακούντο Μπερτόλιο (Άρης από Αλντοσίβι ως ελεύθερος), Φακούντο Σάντσες (Παναθηναϊκός από Εστουντιάντες ως ελεύθερος), Νικόλας Ματσόλα (Παναιτωλικός από Ουνιόν ως ελεύθερος), Χαβιέρ Μεντόθα (Παναιτωλικός από Ουρακάν ως ελεύθερος), Ροντρίγκο Γκόμες (Αστέρας Τρίπολης από Ουρακάν ως ελεύθερος), Ναθαρένο Σολίς (ΟΦΗ από Αλντοσίβι ως δανεικός), Χοακίν Αρθούρα (Παναιτωλικός από την Ρίβερ ως δανεικός), Ροντρίγκο Ρέι (ΠΑΟΚ από  Γοδόι Κρουζ, επέστρεψε στην ομάδα που είχε τα δικαιώματά του).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα