Η δημοπρασία για υπογεγραμμένες μπάλες των ομάδων της Super League

0
497

Τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της συνεχίζει η Super League.

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ξεκίνησε τη δημοπρασία για υπογεγραμμένες μπάλες των ομάδων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν προς ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ και του ΑΝΙΜΑ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, συνεχίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την αυθεντική μπάλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League. Κάθε μπάλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν τη Δευτέρα 11/01/2021, στις 23:00.

Όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ, για την υποστήριξη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό και της ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής, για την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com»
.