Η χρεωμένη Αναγέννηση Άρτας ποδοσφαίρου και το ΔΣ που την έκανε κλειστό CLUB

0
747

Έχουμε γράψει πολλές φορές και έχουμε γίνει επικριτικοί για τον τρόπο που διοικείται η ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Άρτας.

Από την περσινή χρονιά, που σώθηκε από τους τρεις βαθμούς που πήρε από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, όταν και τον κατήγγειλε στην ΈΠΟ. ΑΠΡΕΠΈΣΤΑΤΗ κίνηση για ένα ιστορικό σωματείο όπως η Αναγέννηση…

Το καλοκαίρι, έγιναν πολλά και τραγελαφικά. Γενική Συνέλευση και εκλογές με περίπου ΜΟΝΟ 50 άτομα, αλλαγές προσώπων στο διοικητικό σχήμα, παραιτήσεις, αλλαγή προπονητών λες και αλλάζει κάποιος πουκάμισα και ένα τελικό διοικητικό σχήμα που απαρτίζεται από “συγγενείς και φίλους”.

Η αδιαφάνεια λειτουργίας αλλά και οι πολλές υποσχέσεις που έμειναν στα συρτάρια των διοικούντων, είχαν ως συνέπεια να βυθίσουν την ιστορική ομάδα σε ένα τέλμα από το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να βγει.

Ένα τέλμα, που φαίνεται να είναι από τα χειρότερα της Αναγέννησης στη μακρόχρονη ιστορία της…

Κατάφεραν, οι κύριοι και οι κυρίες του Δ.Σ, να απαξιώσουν την ομάδα, να ΜΑΣ κουνάνε και το δάχτυλο όταν αρθρογραφούσαμε για όλα τα δεινά που θα ερχόταν…

Όπως και ήρθαν!

Τώρα, που δεν βγαίνουν τα …κουκιά θυμήθηκαν να προσκαλέσουν σε κοινή συζήτηση τους φορείς και τους πολιτικούς της πόλης, για να τους πουν ότι η ομάδα είναι χρεωμένη και δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά!

Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά…

Για άλλη μια φορά δεν φαίνεται να ντράπηκαν να ζητήσουν ξανά χρήματα. Για άλλη μια φορά δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν, έστω και εν μέσω πρωταθλήματος.

Για ακόμη μία φορά θεωρούν ότι μόνο αυτοί δεν φταίνε και ότι τα κάνουν όλα σωστά!

Δεν είπαν όμως από που έχουν πάρει χρήματα τα χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης, ποιος κάνει κουμάντο στα οικονομικά, πόσα ήταν τα έσοδα και πόσα τα έξοδα, πόσα χρήματα έχουν πάρει από τα εισιτήρια διαρκείας των Αρτινών πολιτών που λόγω πανδημίας πέρυσι δεν είδαν ούτε …ένα ματς.

Πόσα χρήματα τους έχει δώσει ο επιχειρηματικός κόσμος, ποσά τα οποία είναι εντελώς αδιευκρίνιστα περίπου τρία χρόνια τώρα…

Για να καταλάβετε το “ποιόν” των συγκεκριμένων, στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο Βάρδα τράβηξαν βιντεάκι το οποίο κυκλοφορούσαν στο fb δείχνοντας τον τρόπο που περιποιούνται το γήπεδό τους οι γηπεδούχοι.

Ήθελαν, να ψέξουν με αυτόν τον τρόπο τον Δήμαρχο Άρτας, διότι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου είναι σε κακό χάλι. Σωστά, αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί!

Αλλά λίγες ημέρες, νωρίτερα, είχαν πάει και του ζήτησαν περισσότερα χρήματα από αυτά που τους είχε υποσχεθεί…

Και ο Χρήστος Τσιρογιάννης χωρίς να το διατυμπανίσει τους τα έδωσε…

Αλλά οι “κύριοι” δεν έχουν Ιερό και Όσιο…

Αυτά και θα επανέλθουμε. ΣΥΝΤΟΜΑ!