Η απάντηση Αυγενάκη στην ανακοίνωση της ΕΠΟ

0
111

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανακοίνωση του απάντησε στην ΕΠΟ.

Να θυμίσουμε ότι με ανακοίνωση-βόμβα η Ομοσπονδία έβγαλε στη σέντρα τον Λευτέρη Αυγενάκη για όσα ακολούθησαν της παραίτησης μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου, χαρακτηρίζοντάς τον ως… αυτόκλητο εισαγγελέα. Ο Υφυπουργός αθλητισμού έδωσε την δική του απάντηση με επίσημη ανακοίνωση.

Επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα, είχε σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, είχε συνεχείς επικοινωνίες με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Όσο για την υβριστική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».