Η 20 άδα της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Τυληκράτη Λευκάδας.

0
347

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτης Λευκάδας στη Λευκάδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας “Πλάτωνας Γρηγόρης” και θα διευθύνει ο Κύριος Νέος απο την Σύνδεσμο Ηπείρου ,με Βοηθούς τους Κυρίους Αθανασίου και Μάνο απο τον Σύνδεσμο Άρτας,ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Κύριος Βακαλόπουλος του Συνδέσμου Θεσπρωτίας. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση πριν ακόμα ξεκινήσει με την ομάδα της Πάτρας να ζητάει αλλαγή του διαιτητή, κάτι το οποίο έγινε τελικά από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την αποστολή του αγώνα:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη (7/11 – 15:00). Ο προπονητής της ομάδας μας Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Καρακλάιτς, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει από την Πάτρα το απόγευμα του Σαββάτου (6/11) και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λευκάδας».