Γυναικείο ενδιαφέρον για το “τιμόνι” της Δόξας Δράμας

0
369

Το ενδιαφέρον της για τη Δόξα Δράμας εκδήλωσε η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου. Νέο ενδιαφέρον για τις μετοχές της Δόξας Δράμας προέκυψε τις τελευταίες ώρες και μάλιστα από γυναίκα επιχειρηματία.

Η Θεοπούλα Μπεναβίδου εξέφρασε δημόσια το ενδιαφέρον εμπλοκής και όπως είπε: «Δεν με καθοδηγεί κανείς. Θέλω τη Δόξα Δράμας καθαρή και να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες». Παράλληλα, ζητά τη στήριξη του απλού λαού της Δράμας.

Η Μπεναβίδου είναι δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής πατάτας και έχει έντονη κοινωνική δράση.

Πρόσφατα προσέφερε στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας 20 τόνους πατάτες, αλλά και 25 τόνους στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων «Οι Μαυραετοί» για να μοιραστούν σε άπορους.

Μαζί με τη Μπεναβίδου βρίσκεται και ο Θοδωρής Τσιτσόπουλος, γιος του Κώστα Τσιτσόπουλου που είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών τη Δόξα Δράμας.

Όπως δήλωσε: «Δεν με καθοδηγεί κανείς. Θέλω τη Δόξα Δράμας καθαρή και να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Εγώ δεν παίζω ούτε παιχνιδάκια, ούτε με καθοδηγεί κανένας. Θέλω μια Δόξα καθαρή. Καλώ τους Δραμινούς που θέλουν μια Δόξα Δράμας καθαρή. Όποιος θέλει μια Δόξα Δράμας καθαρή, είμαι εδώ. Ζητάω τη στήριξη του απλού δραμινού λαού. Όποιος θέλει να με εμπιστευτεί, εγώ ενδιαφέρομαι επίσημα. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Να ξέρετε ό,τι ακουστεί, εάν δεν το πω εγώ, να μην το πιστέψετε. Δεν με εκπροσωπεί κανένας.

Εάν θέλετε μια Δόξα Δράμας, μια μεγάλη ιστορική ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει, σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είμαι ανοιχτή σε όλο τον απλό κόσμο. Δεν θέλω δίπλα μου κανέναν από αυτούς που φέρανε τη Δόξα στο σημείο που τη φέρανε. Θέλω η Δόξα Δράμας να συνεχίσει να έχει την ιστορία που είχε. Όχι την ιστορία που έχει τώρα».

Δείτε τις δηλώσεις της Θεοπούλας Μπεναβίδου…