Γιοβάνοβιτς: «Δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος»

0
131

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, που έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος ως στο φινάλε.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Novasports, μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό του ματς και τόνισε πως αυτό έδωσε το δικαίωμα στον «δικέφαλο του βορρά» να ανατρέψει το σκορ.

«Δεν είναι κάτι που είναι συνηθισμένο, εννοείται ότι μας προβληματίζει. Δεν είναι κάθε παιχνίδι το ίδιο. Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε το γκολ στις τελευταίες φάσεις, αλλά σε κάθε παιχνίδι για διαφορετικό λόγο. Δεν έχει το σημερινό παιχνίδι σχέση με αυτό με τον ΟΦΗ ή τον Αστέρα. Σήμερα αυτό που έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να αλλάξει το παιχνίδι ήταν το πρόβλημα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στη μεσαία γραμμή.

Δεν ελέγξαμε πλήρως το πρώτο ημίχρονο, αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύσαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε και να μειώσουμε την πίεση. Δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, αλλά οι δύο που έγιναν ήταν αρκετές. Ο κύριος λόγος ήταν η απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σε κανένα σημείο δεν καταφέραμε να γίνουμε επικίνδυνοι και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να γίνεται επικίνδυνος ως το τέλος
».

Για το τι θα αλλάξει ανέφερε: «Είμαστε σε μια περίοδο κακών αποτελεσμάτων,σίγουρα φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Μας έχει φέρει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αυτό που γίνεται, δημιουργεί προβληματισμό για όλους. Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε συναντήσει στο παρελθόν, με τις επιστροφές θα έχουμε διαφορετική εικόνα. Το τελευταίο διάστημα δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε».

Πηγή:sport-fm.gr