Γιαννίκης: «Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα»!

0
525

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε πως η ομάδα του θέλει να νικά παντού, αλλά προτεραιότητα είναι το Πρωτάθλημα!

Το 2-2 με τον Ατρόμητο, αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που όμως μετά το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι το φαβορί. Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τη χρησιμοποίηση πολλών νέων παιδιών στην αναμέτρηση, τονίζοντας μάλιστα πως πρώτος στόχος του ΠΑΣ είναι το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη:

«Ενδιαφέρον ματς, πολύ δύναμη. Εμείς ήμασταν τακτικά καλά με τις πολλές αλλαγές. Είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το 2-2 τα αφήνει όλα ανοιχτά για το δεύτερο ματς».

Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Οι στημένες φάσεις δεν ήταν θέμα τακτικής. Στη δεύτερη μπάλα χάναμε και δεχόμασταν φάσεις απ’ τα πλάγια. Να κλείναμε λίγο καλύτερα τις πλευρές. Και στις στημένες φάσεις, θέλουμε να παίζουμε ζώνη. Ήταν καλοχτυπημένα κόρνερ. Βάλαμε κι εμείς δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλα γκολ».

Για το γεγονός πως άρχισε το ματς με μόλις 2 ξένους: «Όλοι οι παίκτες έβγαλαν πάθος. Με τόσες αλλαγές σίγουρα θα έχεις θέμα στην ομοιογένεια. Λόγω γηπέδου έπρεπε να παίξουμε κάθετα και είχαμε αργές τοποθετήσεις. Κάναμε μερικά λεπτά να βρούμε το ρυθμό μας, με τα παιδιά που έχουν παίξει λίγο. Έδειξαν σχετικά καλά στοιχεία, έχουν ταλέντο, είναι σημαντικό να παίζουν. Για τη ρεβάνς θα δούμε, έχουμε ματς Πρωταθλήματος, είναι σημαντικό το Πρωτάθλημα ως πρώτος στόχος, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε πάντα».

Για το αν βλέπει βελτιωμένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο απ’ τη φήμη του. Έχει καλό γήπεδο. Τα παλιά γήπεδα χαλάνε την εικόνα και ελπίζω να βελτιωθεί».