Γιαννίκης: «Καθοριστική η φάση του Παντελάκη, περήφανος για την ομάδα μου»

0
345

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και όσα έχουν πετύχει δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης, λέγοντας πως η χαμένη ευκαιρία του Παντελάκη ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ πέρα να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης, πιστεύω διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Στα πρώτα είκοσι λεπτά είχαμε καλές προϋποθέσεις να κάνουμε ευκαιρίες δεν τις αξιοποιήσαμε και με μία κρύα φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όλα τα άλλα ήταν ιστορία. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και για εμένα καθοριστική φάση είναι η κεφαλιά του Παντελάκη, αν έμπαινε μέσα και γινόταν το 2-2 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν μπει η ευκαιρία είσαι ήρωας, αν όχι είναι φιασκό. Είμαι περήφανος για την ομάδα γιατί φέτος καταφέραμε πολλά περισσότερα απ’ ότι περίμεναν πολλοί με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Ιωαννίνων, προσπαθήσαμε σήμερα αλλά δεν ήταν εύκολο. Συγχαρητήρια στον κύριο Μαρτίνς και στην ομάδα του», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Που κρίθηκε το ματς: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν έκαναν προπόνηση πολλοί παίκτες και μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και βάθος στο ρόστερ του. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα».