Γιαννίκης: «Είτε μείνω, είτε φύγω θα κάνω τη έκθεσή μου για του χρόνου» (vid)

0
381

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη του στη NOVA υποστήριξε ότι ανεξάρτητα από το αν μείνει ή φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα κάνει την έκθεσή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά το 1-1 με τον Βόλο, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Βόλο για την πορεία του φέτος και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε τη σωτηρία πολύ νωρίς, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου φέτος και ήρθε η ώρα σήμερα να αλλάξουμε κάποια συστήματα και να δούμε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα χωρίς βαθμολογικό άγχος. Πιστεύω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις».

Για την ποιότητα του β’ ημιχρόνου που δεν ήταν εφάμιλλη του α’ 45λεπτου:

«Και στο β’ ημίχρονο το ματς είχε ένταση, είχαμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ. Στο α’ μέρος χρειαστήκαμε ένα τέταρτο περίπου μέχρι να μπούμε στο κλίμα και είναι λογικό μετά τις αλλαγές και την αλλαγή συστήματος, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα συνεχίσει να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα: 

«Πετύχαμε πολύ νωρίς τον στόχο μας δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος, οπότε αυτό μας επιτρέπει να δούμε κι άλλους παίκτες. Είτε μείνω είτε φύγω από την ομάδα θα κάνω την έκθεσή μου για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ο επαγγελματισμός, έτσι έχω μάθει από εκεί που έρχομαι, οπότε αυτό θα συνεχίσουμε».

Για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούμε, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Είναι η εξέλιξη που είχαμε φέτος και σήμερα είχαμε φάσεις στο παιχνίδι μας κι αυτό δουλεύουμε».