Γιάννενα WFC: Ευχαρίστησε προπονητή και έκανε απολογισμό της χρονιάς

0
260

Τον απολογισμό της χρονιάς στην Α’ Εθνική , στην οποία θα αγωνίζονται και του χρόνου αλλά και τα ευχαριστώ στον προπονητή Ανέστη Ζώη έδωσε η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC .

Η πρώτη ανάρτηση : “Μιας και έκλεισε η φετινή σεζον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας και χειροκρότησε τα κοριτσια μας. Αυτους που ήθελαν να είναι εκει και δεν τα κατάφεραν .Τα κοριτσια που έδωσαν την ψυχή τους για να μείνουν κατηγορία και ρίσκαραν πολλα. Κυρίως να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Ανέστη Ζωή που στήριξε τα κοριτσια μας , έδωσε δύναμη,κουράγιο, αισιοδοξία και όταν πέφταμε έλεγε «δεν πειράζει πάμε, αρκεί να χαμογελάτε όταν βγαίνετε απ το γήπεδο » Εις το επανιδείν coach , τα λέμε του χρόνου! Σε ευχαριστούμε για όλα”

Η δεύτερη ανάρτηση της ομάδας: “Έκλεισε άλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά, με προβλήματα, με φόβους και φοβίες. Μία χρονιά μακριά από την κανονικότητα. Το κλείσιμο όμως αυτής της “παραβατικης” σεζόν βρήκε την ομάδα μας στην 7η θέση και για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Α Εθνικής κατηγορίας!!! Μια χούφτα άνθρωποι Διοικητικό συμβούλιο υπερέβαλλαν τους εαυτούς τους, διέψευσαν τις Κασσάνδρες και πέτυχαν μαζί με τα κορίτσια μας τον άθλο. Τη παραμονή με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην Α Εθνική Κατηγορία.

Ξεκινάμε το σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά!! Με τον υπέροχο κόσμο που μας στηρίζει είμαστε αισιόδοξοι. Τα καλύτερα έρχονται!!”