Γιάκος: “Δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που δύσκολα περνάνε οι ομάδες “

0
417

Την νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Καραϊσκάκη Άρτας σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιαννιώτης παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, Ευριπίδης Γιάκος.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που δύσκολα περνάνε οι ομάδες. Ο Καραϊσκάκης είναι μια ομάδα σκληρή, νεαρή, τρέχει. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε για να κυνηγήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για την εξάδα. Μπήκαμε στο δεύτερο, βάλαμε δύο γκολ, ένα πέναλτι, δυσκολευτήκαμε στο τέλος, αγχωθήκαμε μάλλον. Σημαντική νίκη, κυνηγάμε, ελπίζουμε να μπούμε στην εξάδα. Η ομάδα αποδίδει τώρα στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε ανέβει στην βαθμολογία και ελπίζω στο τέλος με σκληρή δουλειά και καλά αποτελέσματα να είμαστε στην πρώτη εξάδα.”

Για το αυτογκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Απόλλων: “Σίγουρα αν δεν έχεις τύχη δεν πας πουθενά. Σίγουρα όμως, η ομάδα μας δούλεψε για να φτάσει μέχρι εκεί. Καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ σε μια δύσκολη έδρα όπως του Καραισκάκη, που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ, εμείς περάσαμε και προχωράμε για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε να καταφέρουμε να μπούμε στην εξάδα..”

Για την τελική προσπάθεια και το γεγονός ότι δεν έρχεται εύκολα το σκοράρισμα: “Σίγουρα έχουμε ικανά παιδιά μπροστά. Είναι ο Κλάους, ο Ομπραντοβιτς είναι και θέμα τύχης, συγκυριών. Σίγουρα, έχουμε πληρώσει και την αστοχία μας, όπως στην Ιεράπετρα που είχαμε μονότερμα και από μια φάση τη πληρώσαμε. Αυτοί οι βαθμοί στοιχίζουνε, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο πάνω αλλά προχωράμε και το γκολ θα έρθει, θα το δουλέψουμε στην προπόνηση και πιστεύω θα έρθουν και άλλα γκολ για το καλό της ομάδας. “