Γαλεάδης: “Απογοητευμένοι – Να κάνουμε το 3×3”

0
359

Την εμφάνιση του Καραισκάκη Άρτας στο ματς με την Παναχαϊκή σχολίασε στις δηλώσεις του ο παίκτης των Αρτινών, Κωνσταντίνος Γαλεάδης.

“Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Αρχικά το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμασταν μόνο τη νίκη. Ήμασταν πλήρως σκεπτόμενοι, πλήρως εστιασμένοι στο παιχνίδι, θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Νομίζω πως το παιχνίδι έγερνε προς τη μεριά μας. Ήμασταν λίγο ανώτεροι βάσει στατιστικών κυρίων. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί 2-0 και 3-0, δεν το κάναμε. Η μπάλα έτσι είναι, αν δεν βάλεις γκολ συνήθως τρως. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, θέλαμε το αποτέλεσμα και τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε.” 

Για τα παιχνίδια που απομένουν: “Είναι ζωτικής σημασίας και τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Για εμάς δεν υπάρχει έδρα, πάμε για τη νίκη όπως και να έχει. Πρέπει να κάνουμε το 3×3 αν θέλουμε να ελπίζουμε στην παραμονή μας και θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως η σημερινή, θα τα καταφέρουμε και πιστεύουμε σε αυτό. “