Φιλικό για τους βετεράνους της Αναγέννησης Άρτας

0
476

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ βετεράνων της Αναγέννησης Άρτας με την αντίστοιχη ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ιωαννίνων Ιντερ διεξήχθη στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου Ιωαννίνων.

Η ενημέρωση των βετεράνων της Αναγέννησης:

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τους βετεράνους της Αναγέννησης μετά από ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας. Στα Γιάννενα, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο στο Ασβεστοχώρι δόθηκε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστων Ιωαννίνων Ιντερ.

Η ομάδα μας με πολλές απουσίες αλλά και με νέους όμως βετεράνους έπαιξε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που σ αυτό βέβαια συνετελεσαν και οι αντίπαλοί μας που πραγματικά ήταν κύριοι σε όλα και η φιλοξενία τους άψογη. Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει σε τρία μικρά παιδιά που ενώ ήρθαν να δουν τον αγώνα συμμετείχαν σ αυτόν και διακρίθηκαν τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά οσο και για το ήθος τους και την αγάπη τους για την Αναγέννηση. Ο λόγος για τον Γιώργο Παχουλα τον Μαξιμο Παπαδημητρίου και τον Αλέξανδρο Αραβανή.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία στους παλαιμαχους της Ιντερ Ιωαννίνων και στον ακούραστο Θωμά Μπούνα με την ευχή να ξαναβρεθούμε στην Άρτα. Το σκορ σε αγώνα παλαιμάχων είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αλλά οφείλουμε να πούμε ότι η διακύμανση του σκορ ήταν φοβερή και παίχτηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις και θέαμα με την Αναγέννηση να επικρατεί. Ραντεβού στα επόμενα”

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι